logo

Пошук

    Розроблено інструментарій оцінювання готовності дитини до навчання в умовах реформування української школи – «Чарівні перетворення»

    02.06.2023

    Вступ дитини до школи – хвилююча подія в житті кожної української родини. У батьків виникає безліч питань, головне з яких «А чи готовий мій малюк до навчання в школі?».

    На допомогу фахівцям у галузі дошкільної освіти та батькам дітей старшого дошкільного віку спеціалістами лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України розроблено інструментарій оцінювання готовності дитини до навчання в умовах реформування української школи – «Чарівні перетворення».

    Інструментарій застосовується у форматі ігрової взаємодії дорослого і без жодних вимірювань інтелектуальних досягнень дитини, а також не формулюються висновки, які можуть негативно вплинути на подальшу її долю.

    Інструментарій «Чарівні перетворення» було презентовано в рамках Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»  організованої Міністерство освіти і науки України спільно з лабораторією психології дошкільника Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України та Українським інститутом розвитку освіти у партнерстві з Видавництво “Ранок”.

    Download Premium WordPress Themes Free
    Download WordPress Themes Free
    Download Nulled WordPress Themes
    Download Best WordPress Themes Free Download
    udemy course download free
    download coolpad firmware
    Download WordPress Themes Free
    udemy paid course free download