logo

Пошук

    Дорогі діти, їхні батьки та педагоги! Вітаємо з нашим спільним святом – Днем захисту дітей!

    01.06.2023

    Літо – найцікавіша та найочікуваніша пора року для усіх нас, а особливо для дошкільнят. І війна не зможе це змінити! Завдання дорослих – зробити літо цікавим, яскравим, а найголовніше – безпечним.

    Фахівцями відділів дошкільної освіти Міністерства освіти і наук України та Українського інституту розвитку освіти розроблено «Рекомендації щодо організації діяльності закладів дошкільної освіти в літній період в умовах воєнного стану» (лист МОН від 31.05.2023 № 4/1798-23).

    Переглянути лист

    Рекомендації допоможуть педагогічним колективам організувати освітній процес у закладі освіти в літній період з максимальною користю для дітей, одночасно забезпечивши безпеку всіх його учасників.

    В рекомендаціях виокремлено актуальні напрями – безпечний освітній простір закладу дошкільної освіти в літній період, мінна й інформаційна безпека дітей дошкільного віку, освітня взаємодія з дітьми в літній період та взаємодія з батьками. Все це дозволить спрямувати літній період на створення найефективніших умов для оздоровлення дітей, відновлення ментального здоров’я, розвитку їх пізнавальних інтересів та творчих здібностей.

    Download WordPress Themes
    Free Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Download Premium WordPress Themes Free
    lynda course free download
    download samsung firmware
    Premium WordPress Themes Download
    online free course