logo

Пошук

    Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»

    11.05.2023

    У квітні 2023 року проведено серію науково-практичних семінарів «Завтра в школу: навігатор для дорослих», які проходили у рамках Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі», організованої Міністерство освіти і науки України спільно з лабораторією психології дошкільника Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України та Українським інститутом розвитку освіти у партнерстві з видавництвом «Ранок».

    Для участі у конференції було зареєстровано близько 13 000 учасників з усіх куточків України. Зокрема, педагогічні працівники закладів дошкільної освіти (директори, методисти, вихователі, практичні психологи, соціальні педагоги, інструктори з фізкультури, керівники музичні) – понад 70 %, педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти – понад 15 %, батьки майбутніх першокласників та учнів початкової школи – близько 7 %. Окрім того активну участь у роботі конференції брали провідні науковці, викладачі закладів вищої освіти, студенти закладів вищої педагогічної освіти, представники обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників, фахівці інклюзивно-ресурсних центрів тощо.

    Водночас, серію науково-практичних семінарів переглянуло 47 453 учасника, зокрема, в Україні, Німеччині, Польщі, Великобританії, Нідерландах та в інших країнах. Робота конференції відбувалася у форматі науково-практичного дискусійного клуба, в ході якого учасники мали можливість вільно висловлювати свої думки, задавати спікерам запитання та відразу отримувати на них відповіді. Традиційно під час зустрічей обговорювались питання, пов’язані з проблематикою готовності дітей дошкільного віку до навчання в Новій українській школі, були представлені доповіді спікерів, головні теми яких ставали основою для подальшого обговорення.

    Після завершення кожної зустрічі проходило опитування, за результатами якого учасники отримали 8 256 безкоштовних сертифікатів.

    За матеріалами науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі» та серії науково-практичних семінарів «Завтра в школу: навігатор для дорослих» лабораторією психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України готується видання збірника наукових праць.

    Запрошуємо до перегляду Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»:

    Download Nulled WordPress Themes
    Download WordPress Themes Free
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download Nulled WordPress Themes
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download mobile firmware
    Download Best WordPress Themes Free Download
    udemy course download free