logo

Пошук

    Запрошуємо до Флешмобу #барвистікольори_вишиванки

    12.05.2023

    Сьогодні, як і сотні років тому, не старіє унікальне мистецтво вишиванки. Для нас українців це не тільки частина гардеробу наших пращурів. Наразі вона є надважливою річчю для кожного, від наймолодшого до найстаршого. Сьогодні наша вишиванка стала візитною картою в усьому світі.

    Наша національна святиня, наш символ приваблює своїми кольорами та орнаментами. А чи знаєте ви, що кольоровий світ вишиванок залежить від місцевості? На Черкащині, наприклад, полюбляють яскраві – червоні, сині, зелені кольори, на Полтавщині – білі, на Житомирському Поліссі – чорні з вкрапленими червоними кольорами. Скільки областей – стільки різнокольорових та неповторних орнаментів!

    Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у флешмобі до Всесвітнього Дня вишиванки #барвистікольори_вишиванки

    Умови участі дуже прості – потрібно надіслати на пошту відділу дошкільної освіти УІРО dpe.media@uied.org.ua свої світлини вишиванок, фото дитячого малюнка чи аплікації вишиванки свого регіону, області. Давайте разом наповнимо віртуальну скриню українськими вишиванками! Поглибимо свої знання та передамо їх своїм вихованцям, друзям з кожної області, з кожного куточка нашої рідної неньки України!

    Фото необхідно надсилати по 18 травня 2023 року.

    Щиро бажаємо, щоб наші вишиванки об’єднали українців по всьому світу, а барвисті кольори та магічні узори-символи додавали нам сили для перемоги над ворогом!

    Хай кожен ниточку вплете,
    Не поспішаючи, поволі,
    В це вишивання золоте,
    Як в день новий своєї долі.
    Вадим Крищенко

    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download Nulled WordPress Themes
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download Premium WordPress Themes Free
    lynda course free download
    download xiomi firmware
    Download WordPress Themes
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=