logo

Пошук

    Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»

    11.05.2023

    У квітні 2023 року проведено серію науково-практичних семінарів «Завтра в школу: навігатор для дорослих», які проходили у рамках Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі», організованої Міністерство освіти і науки України спільно з лабораторією психології дошкільника Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України та Українським інститутом розвитку освіти у партнерстві з видавництвом «Ранок».

    Для участі у конференції було зареєстровано близько 13 000 учасників з усіх куточків України. Зокрема, педагогічні працівники закладів дошкільної освіти (директори, методисти, вихователі, практичні психологи, соціальні педагоги, інструктори з фізкультури, керівники музичні) – понад 70 %, педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти – понад 15 %, батьки майбутніх першокласників та учнів початкової школи – близько 7 %. Окрім того активну участь у роботі конференції брали провідні науковці, викладачі закладів вищої освіти, студенти закладів вищої педагогічної освіти, представники обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників, фахівці інклюзивно-ресурсних центрів тощо.

    Водночас, серію науково-практичних семінарів переглянуло 47 453 учасника, зокрема, в Україні, Німеччині, Польщі, Великобританії, Нідерландах та в інших країнах. Робота конференції відбувалася у форматі науково-практичного дискусійного клуба, в ході якого учасники мали можливість вільно висловлювати свої думки, задавати спікерам запитання та відразу отримувати на них відповіді. Традиційно під час зустрічей обговорювались питання, пов’язані з проблематикою готовності дітей дошкільного віку до навчання в Новій українській школі, були представлені доповіді спікерів, головні теми яких ставали основою для подальшого обговорення.

    Після завершення кожної зустрічі проходило опитування, за результатами якого учасники отримали 8 256 безкоштовних сертифікатів.

    За матеріалами науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі» та серії науково-практичних семінарів «Завтра в школу: навігатор для дорослих» лабораторією психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України готується видання збірника наукових праць.

    Запрошуємо до перегляду Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»:

    Download Best WordPress Themes Free Download
    Free Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download WordPress Themes Free
    free download udemy paid course
    download xiomi firmware
    Download Premium WordPress Themes Free
    free download udemy course