logo

Пошук

    І кожен фініш – це, по суті, старт..

    17.03.2023

    16 березня 2023 року підбили підсумки онлайн-навчання майбутні тренери з підвищення кваліфікації педагогічних працівників щодо впровадження професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти». Навчання було організовано та проведено Міністерством освіти і науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти у партнерстві з видавництвом «Ранок».

    Підсумкова зустріч була наповнена позитивом, щирими емоціями під час якої слухачі, спікери та модератори ділились професійними здобутками. Серед них найбільший та найвагоміший – це ті знання та вміння, які набули тренери під час навчання. Якщо на початку навчання серед слухачів виникало питання: «Чи потрібно це мені?», то сьогодні об’єднані групи слухачів від вищої школи, обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників закладів дошкільної освіти презентували дорожні карти щодо подальшої імплементації професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти».

    В якості сюрпризу від відділу дошкільної освіти УІРО для спікерів та слухачів на згадку було презентовано фільм про навчання та його цікаві моменти. А для спікерів та модераторів дарунком був авторський вірш та приємні коментарі. Українське дошкілля має велику кількість професіоналів своєї справи, а це означає, що дошкілля живе і буде процвітати в майбутньому!

    Далі буде… І кожен фініш – це, по суті, старт!

    Тримаємо свій освітянський фронт! Слава Україні!

    Free Download WordPress Themes
    Free Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes Free
    udemy free download
    download micromax firmware
    Premium WordPress Themes Download
    free download udemy course