logo

Пошук

    Онлайн-навчання за темою: «Безперервний особистісний та професійний розвиток: здатність до навчання впродовж життя та інформаційно-комунікаційна компетентність»

    03.03.2023

    Міністерство освіти і науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти у партнерстві з видавництвом «Ранок» продовжують онлайн-навчання з підготовки тренерів з підвищення кваліфікації педагогічних працівників щодо впровадження професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти».

    Модератор зустрічі Косенчук Ольга к.п.н., доцент, начальник відділу дошкільної освіти УІРО підкреслила, що на професійний розвиток компетентностей керівника великий вплив здійснює безперервний особистісний розвиток і перш за все через здатність до навчання впродовж життя.

    Спікери навчання Ольга Байєр, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри дошкільної освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти» та Оксана Гура, методист відділу дошкільної освіти УІРО, в своїх інформаційних повідомленнях розставили акценти на найважливіших знаннях та уміннях керівника ЗДО відповідно професійного стандарту.

    • Самооцінювання та саморефлексія. Яку роль відіграє в професійному розвитку?
    • Які компоненти включає в себе вектор саморозвитку керівника – Лідера?
    • Інформаційно-комунікаційна компетентність. Достатньо опанувати один раз чи ця компетентність формується впродовж всього професійного розвитку?

    Саме такі вектори були визначені під час навчання та мали продовження в практичній роботі груп. Разом з Оксаною Болотовою та методистами відділу дошкільної освіти УІРО Оксаною Гурою, Аллою Регент, Ольгою Стягуновою учасники визначали виклики, труднощі та знаходили шляхи їх вирішення.

    Тримаємо свій освітянський фронт! Слава Україні!

    Free Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Download WordPress Themes Free
    online free course
    download mobile firmware
    Premium WordPress Themes Download
    udemy free download