logo

Пошук

    Онлайн-курс для директорів, консультантів і психологів ЦПРПП «Центри в центрі»

    11.04.2024

    Український інститут розвитку освіти спільно з Європейським Центром імені Вергеланда (Осло) презентують онлайн-курс «Центри в центрі» для директорів, консультантів і психологів центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

    Актуальність розробленого курсу визначається стратегічними цілями, завданнями, функціями центрів професійного розвитку педагогічних працівників, що нині впроваджують нові вектори підтримки та супроводу педагогів у їхньому професійному вивищенні. В Україні загальна кількість центрів професійного розвитку педагогічних працівників поступово зростає. Це зумовило потребу у розроблені базового курсу для директорів та інших педагогічних працівників центрів. Наявність такого курсу сприятиме  покращенню роботи центрів, зокрема щодо виконання основних професійних функцій і завдань з урахуванням суспільних потреб та викликів у сфері освіти.

    Кожен учасник навчання зможе знайти відповідь на запитання: 

    «В центрі чого знаходиться центр професійного розвитку педагогічних працівників?». 

    Для когось центри в центрі уваги держави, засновників. Для інших – центри в центрі реформи. А можливо, центри в центрі необхідного ресурсу для педагогів? Запрошуємо директорів та фахівців центрів професійного розвитку педагогічних працівників долучитися до онлайн-курсу «Центри в центрі» і знайти відповідь разом із розробниками та спікерами курсу.

     

    👀 У курсі на вас чекають: 

    •  два модулі, вісім тем
    • безкоштовна можливість удосконалити свої професійні компетентності
    • арсенал відеолекцій і текстових матеріалів
    • кейс практичних завдань та можливість швидко перевірити засвоєнні знання
    • сертифікат про підвищення кваліфікації на 30 годин (у разі успішного проходження курсу)

     

    📑 Програма курсу

    Програма курсу «Центри в центрі» актуальна та практико орієнтована, адже створена відповідно до запитів фахівців центрів, враховує їхні потреби. – https://uied.org.ua/wp-content/uploads/2024/04/nakaz-%E2%84%96-25-ag-vid-07.03.2024.pdf


    👌Чим цікавий курс?

    Курс допоможе просто і легко розібратися в місії, стратегії та основних завданнях центрів. А ще підтримає фахівців, що прагнуть організувати партнерську взаємодію центру та зробити його медійним. 

    ✔️Виконуючи практичні завдання ви матимете змогу завантажити їх у PDF-форматі й сформувати кейс матеріалів, які зможете використати у подальшій своїй роботі.  

    ✔️Усі теми курсу можна опрацьовувати самостійно, проте в рамках кожної теми є групова робота/завдання, у який мають брати участь інші колеги з вашого центру, які проходять курс разом з вами. Особливо, це стосується тем про розробку стратегії, організацію партнерської взаємодії тощо. Перевагою буде те, якщо на курс записуватимуться і проходитимуть групи учасників від одного центру, так щоб ви могли мати змогу ділитися результатами, обговорювати проблемні питання на форумах. 

    ✔️Щоб якісно виконати практичні й тестові завдання необхідно:

    • уважно переглянути відеоматеріали;
    • опрацювати теоретичний матеріал, що подано під відео;
    • опрацювати рекомендовану літературу.

     

    Інструкція щодо реєстрації – https://drive.google.com/file/d/1JV8wFAW4-TRwD_h_SdejEL5F-etE_Ls9/view?usp=sharing 

    Покликання на курс «Центри в центрі»  https://e-learning.theewc.org/course/view.php?id=29

    Презентація курсу  – https://www.facebook.com/uied.org.ua/videos/2724750717700824 

    Запрошуємо розпочати навчання та відкрити нові можливості професійного розвитку, щоб стати рушійною силою позитивних змін в освіті!

    Download Premium WordPress Themes Free
    Download Nulled WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    online free course
    download micromax firmware
    Premium WordPress Themes Download
    udemy free download