logo

Пошук

    День народження «ЕдКемп Україна»

    29.12.2023

    29 грудня 2015 року, після проведення першої (не) конференції українських освітян і освітянок, було засновано ГО «ЕдКемп Україна». Головним напрямом діяльності громадської організації було сприяння реформуванню системи освіти України, підвищенню статусу професії вчителя, професійному розвитку вчительства.

    Задля цього у червні 2021 року було відкрито Національну платформу можливостей професійного розвитку педагогічних працівників EdWay edway.in.ua

    EdWay здійснює цифрову підтримку вчителів, розбудовує партнерське середовище та створює конкурентні умови для розвитку ринку можливостей підвищення кваліфікації на засадах рівності, взаємоповаги, прозорості, підзвітності, відповідності відповідно до державної освітньої політики.

    Зараз спільнота «ЕдКемп Україна» налічує вже понад 45 000 освітян/-ок, із них більшість працюють у школі, але чимало й у дошкіллі, позашкіллі, вишах та інших організаціях. Статистика свідчить, що принаймні у кожній другій школі України працює вчителька або вчитель, які є частиною спільноти «ЕдКемп Україна».

    Тож щиро вітаємо наших партнерів із річницею «ЕдКемп Україна» і бажаємо спільноті невпинного розвитку та нових звершень!

    Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download Premium WordPress Themes Free
    free online course
    download micromax firmware
    Download Best WordPress Themes Free Download
    free online course