logo

Пошук

    Рекомендації дощо використання модифікованих програм вивчення української мови в 5-11 класах ЗЗСО

    22.09.2023

    Починаючи з 2014 року, не всі українські учні мають рівний доступ до освітніх послуг, зокрема йдеться про тимчасово окуповані території. З 2022 року кількість учнів, які не охоплені українською системою освіти, різко збільшилася (через вимушену міграцію, окупацію чи інші обставини). Для комфортного повернення цих учнів в український освітній процес може бути ухвалене рішення про прискорене вивчення української мови.

    Робочою групою, створеною державною установою «Український інститут розвитку освіти», розроблено рекомендації щодо використання модифікованих програм вивчення української мови в 5-11 класах закладів загальної середньої освіти.

    Запропоновані рекомендації адресовані тим учням, які пропустили навчання або навчалися не за українськими освітніми програмами тривалий період (понад 6 місяців). Ці рекомендації тимчасові й мають на меті зменшити освітні втрати учнів, зважаючи на обмеженість часу на освоєння навчального матеріалу.

    Робоча група: Олена Котусенко, Ольга Крижанівська, Людмила Кричун, Ірина Круть, Валентина Новосьолова, Анастасія Онатій, Юлія Романенко.

    Лист МОН https://bit.ly/3PPsQn4

    Переглянути лист МОН

    Рекомендації щодо використання модифікованих програм вивчення української мови в 5-11 класах закладів загальної середньої освіти https://bit.ly/3rkJH7N

    Переглянути рекомендації щодо використання модифікованих програм вивчення української мови в 5-11 класах

    Рекомендації щодо скорочення програми для 5-11 класів https://bit.ly/45Szz57

    Переглянути рекомендації щодо скорочення програми для 5-11 класів

    Також розроблені скорочені програми з української літератури, історії України й географії (5-11 класи), які зараз на погоджені в Міністерстві освіти і науки України. Зустрічайте вже скоро.

    Download Nulled WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Premium WordPress Themes Download
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download micromax firmware
    Download WordPress Themes
    free download udemy course