logo

Пошук

    Вітаємо вас з 32-ю річницею незалежності України!

    24.08.2023

    Дорогі українці! Український інститут розвитку освіти щиро вітає вас з 32-ю річницею незалежності України!
     
    Цьогоріч ми ще сильніше усвідомлюємо значення цих свят суспільної злагоди та єднання для кожного громадянина нашої країни. Повномасштабне вторгнення рф в Україну довело, що найдорожчою цінністю для кожного народу поряд із життям людини є і державна незалежність. За неї самовіддано віддали життя тисячі наших відважних захисників.
     
    Нашу незалежність оберігають й освітяни. Багато з них пішли добровольцями на фронт або ж волонтерять – доставляють гуманітарну допомогу, координують роботу укриттів, надають психологічну допомогу, а ще – навчають, бо ж знання – це теж наша сила.
     
    Тож у ці святкові дні зичимо всім нам єдності, миру та злагоди, міцного здоров’я, наснаги та всіх гараздів у починаннях заради розвитку незалежної суверенної і соборної України! Нехай синьо-жовтий прапор і надалі вселяє в серце кожного українця любов і гордість за свою Батьківщину.
     
    Пригадаймо події, що сприяли відновленню незалежності нашої держави, з Ярославом Переходьком, учителем історії «Всеукраїнської школи онлайн», http://surl.li/kjjru
    а також усім охочим пропонуємо пройти вікторину “Любіть Україну” на знання нашої історії та культури https://bit.ly/45CbtuX
    Free Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    online free course
    download intex firmware
    Download Nulled WordPress Themes
    free online course