logo

Пошук

    Відбулися серпневі методичні студії керівників методичних об’єднань учителів української мови і літератури та вчителів іноземних мов Івано-Франківщини

    23.08.2023

    22 серпня відбулися серпневі методичні студії керівників методичних об’єднань учителів української мови і літератури та вчителів іноземних мов Івано-Франківщини, що проходили у рамках обласної науково-практичної конференції. Методистки відділу дистанційної освіти УІРО Алла Ворожбит і Ніна Слюсаренко розповіли учасникам і учасницям про освітні матеріали для учнів 5-11 класів, розміщені на  вебплатформі “Всеукраїнська школа онлайн” (ВШО) https://lms.e-school.net.ua/. Також учасники заходу дізналися про нові освітні курси для учнів Нової української школи, які плануються оприлюднити на ВШО на початку нового навчального 2023-2024 року.

    Щиро дякуємо команді Івано-Франківського ІППО https://bit.ly/3Eek7Ux, зокрема завідувачці лабораторії суспільно-філологічних дисциплін ІФ ОІППО Наталії Степанівні Уманців, методисткам Іванні Михайлівні Богоніс, Юлії Володимирівні Косенко та Світлані Олексіївні Худецькій, за організацію заходу.

    Free Download WordPress Themes
    Download Premium WordPress Themes Free
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Premium WordPress Themes Download
    free download udemy paid course
    download redmi firmware
    Free Download WordPress Themes
    udemy course download free