logo

Пошук

    Рубрика «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

    07.08.2023

     Вже понад рік як рубрика «Сучасне дошкілля під крилами захисту» була створена на сайті Міністерство освіти і науки спільно з Український інститут розвитку освіти для підтримки дошкільнят, батьків, педагогів в умовах війни.

    Пропонуємо для ознайомлення нові розробки педагогів, створені на виклики сьогодення.

    Що таке війна? (http://surl.li/jvpsa) Чому виникають збройні конфлікти? Як захисти себе та дітей? Психосоціальна підтримка дітей під час війни та як здійснювати профілактику негативних проявів психіки дитини? (http://surl.li/jvpqt) Багато питань у дорослих… Адже саме сьогодні наша малеча – найуразливіша категорія громадян в ці нелегкі часи війни.

    Щоб пояснити та допомогти дитині розібратись у складних поняттях, сформувати відчуття безпеки, креативні та талановиті педагоги створюють засобами казки мультфільми та відеоролики. Для маленької дитини казка залишається найбільш доступним способом пізнання світу, соціальних відносин, поведінки в різних життєвих ситуаціях.

    Тож користуйтесь залюбки та надсилайте свої матеріали. Щиро вдячні усім, хто долучається до підтримки дошкілля України в час воєнного стану та запрошуємо всіх охочих надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту: domon2010@ukr.net із позначкою: матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

    Free Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Free Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes Free
    free download udemy course
    download xiomi firmware
    Download WordPress Themes
    online free course