logo

Пошук

    Презентуємо Вашій увазі Порадник для батьків!

    24.07.2023

    Продовжуємо інформувати про життя та заходи проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні». Сьогодні допомагаємо дбати про безпеку дітей їхнім батькам.

    Духовність, моральні цінності батьків, дотримання ними особистої безпеки та норм поведінки у звичайних та надзвичайних ситуаціях – взірець для малят.

    Як запобігти дитячому травматизму? Як вберегти життя та здоров’я малюків, які ще не усвідомлюють небезпеку? На ці питання батьки знайдуть відповідь у Пораднику для батьків «Подбайте про безпеку дитини» за покликанням: http://surl.li/jjyjc

    Переглянути Порадник для батьків

    Знайомтесь, вивчайте, користуйтесь Порадником! В ньому зібрані рекомендації та поради як батькам уберегти дітей від небезпеки вдома, поза домом, в умовах війни, інші корисні посилання.

    Нагадаємо, проєкт «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» реалізується ВГО “Асоціація працівників дошкільної освіти” у рамках СПІЛЬНО — програми Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни, за інформаційної підтримки Міністерство освіти і науки України (https://bit.ly/3MElnED) та Українського інституту розвитку освіти (https://bit.ly/3Wg6UTz).

    Разом до Перемоги!

    Download Premium WordPress Themes Free
    Download Nulled WordPress Themes
    Download WordPress Themes Free
    Free Download WordPress Themes
    lynda course free download
    download lava firmware
    Premium WordPress Themes Download
    udemy course download free