logo

Пошук

    Всеукраїнський тиждень взаємодії з батьками

    23.06.2023

    Робота з батьками дітей дошкільного віку є важливою складовою дошкільної освіти, адже саме заклад дошкільної освіти є першим соціальним середовищем, до якого дитина потрапляє з родини. І сьогодні, в умовах воєнного стану, актуальним залишається питання якісної та дієвої взаємодії, інформаційної підтримки та зворотнього зв’язку з батьками.

    Всеукраїнський тиждень взаємодії з батьками, який був проведений з 19 по 23 червня 2023 року, реалізовується ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, за підтримки Міністерства освіти і науки України (https://bit.ly/3MElnED) та Українського інституту розвитку освіти (https://bit.ly/3Jp2iFh).

    Актуальність та важливість проведеного заходу відображається у кількості його учасників – майже 15 тисяч. Тісна співпраця та партнерство має об’єднати зусилля всіх учасників освітнього процесу задля повноцінного розвитку та здоров’я наших дітей в такий складний час.

    Вебінари стануть у нагоді керівникам закладів дошкільної освіти, педагогам, практичним психологам, батькам, викладачам закладів вищої освіти, представникам органів управління освітою тощо.

    Переглянути вебінари можна за покликанням: http://surl.li/ijbwy

    Разом до ПЕРЕМОГИ! Слава ЗСУ! Слава Україні!

    Premium WordPress Themes Download
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Premium WordPress Themes Download
    Download Premium WordPress Themes Free
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download lava firmware
    Premium WordPress Themes Download
    free download udemy paid course