logo

Пошук

    28 червня Україна відзначатиме 27-му річницю прийняття Конституції

    22.06.2023

    Дошкілля України напередодні важливого для всіх нас свята 28 червня Україна відзначатиме 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

    З огляду на це надзвичайно важливим є формування соціально-громадянської компетентності дітей дошкільного віку, усвідомлення своїх прав і обов’язків, формування в них почуття належності до своєї Батьківщини – України.

    Переглянути кейс

    Здавалось би тема складна та надто об’ємна. Насамперед тому, що поняття «Батьківщина» охоплює багато компонентів, починаючи з рідної домівки, культури, мови, побуту, традицій і закінчуючи народом, який витворив свою Батьківщину в процесі свого історичного розвитку.

    • Як же сформувати у дитини дошкільного віку низку відповідних знань та вмінь, патріотичні почуття та громадянську самосвідомість?
    • Які парціальні програми ґрунтовно та змістовно відображають завдання напряму «Дитина в соціумі»?
    • В яких видах і формах діяльності формується соціально-громадянська компетентність?

    Про це можна дізнатись в спеціально підготовленому кейсі для педагогів, який ми наповнили відповідними матеріалами для використання в освітньому процесі.

    Слава Україні! Зі святом!

    Free Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Download WordPress Themes
    free online course
    download lava firmware
    Download WordPress Themes Free
    udemy paid course free download