logo

Пошук

    Безпечне освітнє середовище та безперервність освіти в дошкіллі

    09.06.2023

    Безпечне освітнє середовище та безперервність освіти в дошкіллі – фокус уваги науковців, управлінців та педагогів-практиків.

    Фахівцями ВГО “Асоціація працівників дошкільної освіти” за сприяння Міністерство освіти і науки України, Українського інституту розвитку освіти розроблена Типова програма підвищення кваліфікації педагогічних працівників щодо забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні, затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 07.06.2023 №702

    Переглянути Типову програму

    Переглянути Наказ МОН №702

    Обсяг: 30 год (1 кредит ЄКТС).

    Мета програми – напрацювання єдиних підходів щодо забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах воєнного стану в Україні.

    Програма пройшла успішну апробацію: підготовлено 73 регіональних тренери, навчено 3282 педагоги дошкілля з усіх регіонів України.

    Зміст Програми передбачає теоретичну та практичну підготовку слухачів, а також виконання ними самостійної роботи.

    Типову програму розроблено в межах реалізації Проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», яка реалізується Асоціацією працівників дошкільної освіти у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни.

    Download Nulled WordPress Themes
    Download Premium WordPress Themes Free
    Premium WordPress Themes Download
    Download WordPress Themes Free
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download xiomi firmware
    Download WordPress Themes
    download udemy paid course for free