logo

Пошук

    Відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань розроблення Національної стратегії розвитку інклюзивного навчання

    26.04.2023

    25 квітня 2023 року відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань розроблення Національної стратегії розвитку інклюзивного навчання на 2023-2030 роки за підтримки проєкту SURGe.

    Розвиток інклюзивної освіти і безбар’єрності завжди були серед пріоритетів державної освітньої політики, вони є пріоритетними і для першої леді Олени Зеленської.

    У заході взяли участь співробітники Українського інституту розвитку освіти – перший заступник директора Оксана Савицька, начальник сектору інклюзивної освіти та психологічного супроводу Лариса Самсонова, методист сектору освітніх ресурсів Єлизавета Гаврилова, представники центральних органів виконавчої влади, керівники інклюзивно-ресурсних центрів та закладів освіти, провідні науковці та експерти, представники міжнародних організацій.

    У результаті роботи визначено вичерпний перелік завдань до цілей Національної стратегії розвитку інклюзивного навчання на 2023-2030 роки, розроблено перелік заходів до кожного із завдань з метою імплементації їх у Плані заходів із реалізації Стратегії на 2023-2024 роки.

    Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    free download udemy paid course
    download lava firmware
    Download WordPress Themes
    udemy free download