logo

Пошук

    Відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань розроблення Національної стратегії розвитку інклюзивного навчання

    26.04.2023

    25 квітня 2023 року відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань розроблення Національної стратегії розвитку інклюзивного навчання на 2023-2030 роки за підтримки проєкту SURGe.

    Розвиток інклюзивної освіти і безбар’єрності завжди були серед пріоритетів державної освітньої політики, вони є пріоритетними і для першої леді Олени Зеленської.

    У заході взяли участь співробітники Українського інституту розвитку освіти – перший заступник директора Оксана Савицька, начальник сектору інклюзивної освіти та психологічного супроводу Лариса Самсонова, методист сектору освітніх ресурсів Єлизавета Гаврилова, представники центральних органів виконавчої влади, керівники інклюзивно-ресурсних центрів та закладів освіти, провідні науковці та експерти, представники міжнародних організацій.

    У результаті роботи визначено вичерпний перелік завдань до цілей Національної стратегії розвитку інклюзивного навчання на 2023-2030 роки, розроблено перелік заходів до кожного із завдань з метою імплементації їх у Плані заходів із реалізації Стратегії на 2023-2024 роки.

    Download WordPress Themes Free
    Download Nulled WordPress Themes
    Free Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    free online course
    download mobile firmware
    Free Download WordPress Themes
    lynda course free download