logo

Пошук

    Запрошуємо до обговорення Концепції профорієнтації в Новій українській школі

    24.12.2020

    Український інститут розвитку освіти запрошує до громадського обговорення проєкту концепції професійної орієнтації в новій українській школі.

    Документ розроблено у рамках співпраці Програми ЄС «EU4Skills» кращі навички для сучасної України та Українського інституту розвитку освіти.

    Нова українська школа покликана допомогти випускникам бути конкурентоздатними у 21-му столітті, стати цілісними особистостями, котрі вміють робити свідомий вибір, у тому числі вибір свого подальшого освітнього та професійного шляху.

    У документі, представленому для обговорення, серед іншого, підходи  до побудови профорієнтації у школі (у тому числі до її кадрового та ресурсного забезпечення), на місцевому рівні та на різних рівнях шкільної освіти.

    Запропоновано, зокрема, базову формулу цілісної професійної орієнтації в закладі освіти. Вона складається з 3-х елементів: наскрізна професійна орієнтація, окремий профорієнтаційний курс на рівні базової та старшої профільної освіти (наприклад, 8 та 10 клас), практика та волонтерство.

    Документ доступний для завантаження за цим посиланням [pdf].

    Пропозиції та зауваження приймаються до року.

    Просимо надсилати їх на електронну адресу: [y.rybachuk@uied.org.ua].

    Публікація підготовлена за підтримки Європейського Союзу та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії у межах Програми ЄС “EU4Skills”: кращі навички для сучасної України”. Завданням Програми є підвищення ефективності змін у профосвіті та модернізація інфраструктури.

    Документ підготовлений в рамках діяльності 2.10. та реалізується Solidarity Fund PL.

    Premium WordPress Themes Download
    Download WordPress Themes Free
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Premium WordPress Themes Download
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download coolpad firmware
    Download Nulled WordPress Themes
    download udemy paid course for free