logo

Пошук

    «Книжковий Арсенал» переноситься на 2021 рік

    12.05.2020

    У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася в Європі та світі через поширення COVID-19, Мистецький арсенал не зможе провести Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» цього року й переносить його на -го. Відповідно, заплановані УІРО публічні заходи та презентації у межах цьогорічного фестивалю теж не відбудуться. Проте влітку деякі із запланованих в рамках «Книжкового Арсеналу» подій планується провести в онлайновому режимі. Слідкуйте за сайтом УІРО.

    Цього року з по відбудеться дистанційна професійна програма «Книжкового Арсеналу», спрямована на посилення експортних можливостей українських видавців і залучення іноземних літературних агентів до перекладу українських книжок. Детальніше з програмою можна ознайомитись за покликанням.

    Також цього року відбудуться Конкурс на найкращий книжковий дизайн та Підлітковий конкурс Антитвір.

    «Ми відповідально ставимося до всіх своїх зобов’язань перед партнерами, учасниками, гостями та відвідувачами Книжкового Арсеналу. Наша команда вклала багато часу і зусиль в аналіз усіх ризиків найближчих місяців, і наразі чітко зрозуміло, що в умовах непевності, в яких опинився світ через пандемію, проведення масштабної міжнародної події цього року надто ризиковане. Тим більше, події, яка залучає десятки тисяч гостей, відвідувачів та передбачає активне спілкування. Тож  ми ухвалили вкрай непросте, але, на нашу думку, найбільш адекватне обставинам  рішення — перенести Х Книжковий Арсенал на наступний рік», — заявила директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

    Джерело за покликанням

    Free Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Download Nulled WordPress Themes
    free download udemy course
    download samsung firmware
    Free Download WordPress Themes
    udemy paid course free download