logo

Пошук

    Зустріч професійної спільноти ЦПРПП

    03.06.2024

    Наприкінці травня було проведено чергову зустріч із професійною спільнотою ЦПРПП. Цього разу учасники заходу мали змогу ознайомитися з інформаційно-цифровою освітньою платформою AR Book.

    Керівник відділу маркетингу Ar Book – Олег Фітак презентував освітню систему та коротко проінформував, які основні переваги вона має. Зокрема, пан Олег наголосив, що це «екосистема, яка комплексно вирішує перенавантаження педагога, маючи необхідні модулі, такі як:

    • модуль з інтерактивними уроками;
    • персональною траєкторією розвитку;
    • готовими навчальними матеріалами;
    • рефлексією та аналітикою;
    • підвищення кваліфікації вчителів».

    Спікером зустрічі також виступила Людмила Лисогор, кандидатка біологічних наук, доцентка, методистка відділу змісту освіти УІРО, амбасадорка AR Book. Спікерка закріпила теоретичну інформацію практичними можливостями освітньої платформи та показала цікаві фішки роботи на ній.

    Пані Людмила звернула увагу учасників зустрічі на онлайн-курс для педагогів «Цифрова освітня система AR Book», що розроблений УІРО спільно з AR Book. Курс є актуальним для тих, хто хоче навчитися ефективно використовувати технології віртуальної та доповненої реальності в освіті, розробляти цікаві інтерактивні уроки в цифровому конструкторі AR Book і отримувати персоналізований фідбек від учнівства.

    Враховуючи те, що цифрові інструменти дають ширші можливості для професійної діяльності педагогам, методисти відділу професійного розвитку УІРО підготували «Мікс цифрових інструментів учителя» з переліком освітніх платформ, курсів, цифрових інструментів, які є доступними для широкого загалу користувачів.

    Проведена зустріч переконала учасників, що інформаційно-цифрову компетентність потрібно та важливо продовжувати удосконалювати як педагогам, так і працівникам центрів професійного розвитку, адже це розширює горизонти у баченні нових підходів в освіті.

    Download WordPress Themes Free
    Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    online free course
    download samsung firmware
    Download WordPress Themes
    online free course