logo

Пошук

    Зібрання професійної спільноти центрів ПРПП

    03.05.2024

    Професійна спільнота центрів професійного розвитку педагогічних працівників наприкінці квітня знову зібралася разом. Такі зустрічі є невід’ємною частиною роботи центрів.

    Цього разу говорили про педагогічну інтернатуру та роль центрів у супровід та підтримці інтернів й наставників. Під час зустрічі Валерія Бережна, в.о. директора КУ «ЦПРПП» Ужгородської міської ради, та Ірина Гордієнко, директор КО «ЦПРПП» Добропільської міської ради Донецької області, поділилися досвідом упровадження педагогічної інтернатури у своїх громадах.

    Незалежно від того, чи ви початківець у педагогічній діяльності, чи вже досвідчений педагог, наставництво може сприяти вашому професійному зростанню. Нагадуємо про матеріали, розроблені фахівцями відділу професійного розвитку педагогічних працівників УІРО для підтримки впровадження педагогічної інтернатури:

    • Організація заходів педагогічної інтернатури в закладах освіти: методичні рекомендації для закладів освіти та центрів професійного розвитку педагогічних працівників https://bit.ly/3y65eUH
    • Наставництво: професійна підтримка та розвиток педагогів https://bit.ly/48wWDs0
    • Кейс для педагога-наставника https://bit.ly/48tGGmg

    Дякуємо всім учасникам зустрічі за активну участь та плідну дискусію! Разом ми зможемо забезпечити якісну підтримку та супровід педагогічних працівників.

    Якщо ви консультант чи директор центру і бажаєте приєднатися до нашого Telegram-каналу «Інфопростір для ЦПРПП», де ми обмінюємося корисною інформацією, будь ласка, надішліть заявку на електронну пошту uiro.sektorprofrozvitok@gmail.com. Ми завжди раді новим учасникам!

    Free Download WordPress Themes
    Free Download WordPress Themes
    Free Download WordPress Themes
    Download Premium WordPress Themes Free
    free download udemy course
    download samsung firmware
    Download Premium WordPress Themes Free
    free download udemy course