logo

Пошук

    Онлайн-курс для директорів, консультантів і психологів ЦПРПП «Центри в центрі»

    11.04.2024

    Український інститут розвитку освіти спільно з Європейським Центром імені Вергеланда (Осло) презентують онлайн-курс «Центри в центрі» для директорів, консультантів і психологів центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

    Актуальність розробленого курсу визначається стратегічними цілями, завданнями, функціями центрів професійного розвитку педагогічних працівників, що нині впроваджують нові вектори підтримки та супроводу педагогів у їхньому професійному вивищенні. В Україні загальна кількість центрів професійного розвитку педагогічних працівників поступово зростає. Це зумовило потребу у розроблені базового курсу для директорів та інших педагогічних працівників центрів. Наявність такого курсу сприятиме  покращенню роботи центрів, зокрема щодо виконання основних професійних функцій і завдань з урахуванням суспільних потреб та викликів у сфері освіти.

    Кожен учасник навчання зможе знайти відповідь на запитання: 

    «В центрі чого знаходиться центр професійного розвитку педагогічних працівників?». 

    Для когось центри в центрі уваги держави, засновників. Для інших – центри в центрі реформи. А можливо, центри в центрі необхідного ресурсу для педагогів? Запрошуємо директорів та фахівців центрів професійного розвитку педагогічних працівників долучитися до онлайн-курсу «Центри в центрі» і знайти відповідь разом із розробниками та спікерами курсу.

     

    👀 У курсі на вас чекають: 

    •  два модулі, вісім тем
    • безкоштовна можливість удосконалити свої професійні компетентності
    • арсенал відеолекцій і текстових матеріалів
    • кейс практичних завдань та можливість швидко перевірити засвоєнні знання
    • сертифікат про підвищення кваліфікації на 30 годин (у разі успішного проходження курсу)

     

    📑 Програма курсу

    Програма курсу «Центри в центрі» актуальна та практико орієнтована, адже створена відповідно до запитів фахівців центрів, враховує їхні потреби. – https://uied.org.ua/wp-content/uploads/2024/04/nakaz-%E2%84%96-25-ag-vid-07.03.2024.pdf


    👌Чим цікавий курс?

    Курс допоможе просто і легко розібратися в місії, стратегії та основних завданнях центрів. А ще підтримає фахівців, що прагнуть організувати партнерську взаємодію центру та зробити його медійним. 

    ✔️Виконуючи практичні завдання ви матимете змогу завантажити їх у PDF-форматі й сформувати кейс матеріалів, які зможете використати у подальшій своїй роботі.  

    ✔️Усі теми курсу можна опрацьовувати самостійно, проте в рамках кожної теми є групова робота/завдання, у який мають брати участь інші колеги з вашого центру, які проходять курс разом з вами. Особливо, це стосується тем про розробку стратегії, організацію партнерської взаємодії тощо. Перевагою буде те, якщо на курс записуватимуться і проходитимуть групи учасників від одного центру, так щоб ви могли мати змогу ділитися результатами, обговорювати проблемні питання на форумах. 

    ✔️Щоб якісно виконати практичні й тестові завдання необхідно:

    • уважно переглянути відеоматеріали;
    • опрацювати теоретичний матеріал, що подано під відео;
    • опрацювати рекомендовану літературу.

     

    Інструкція щодо реєстрації – https://drive.google.com/file/d/1JV8wFAW4-TRwD_h_SdejEL5F-etE_Ls9/view?usp=sharing 

    Покликання на курс «Центри в центрі»  https://e-learning.theewc.org/course/view.php?id=29

    Презентація курсу  – https://www.facebook.com/uied.org.ua/videos/2724750717700824 

    Запрошуємо розпочати навчання та відкрити нові можливості професійного розвитку, щоб стати рушійною силою позитивних змін в освіті!

    Download WordPress Themes Free
    Download WordPress Themes Free
    Premium WordPress Themes Download
    Download WordPress Themes Free
    download udemy paid course for free
    download coolpad firmware
    Free Download WordPress Themes
    lynda course free download