logo

Пошук

    11 грудня 2020 року запустили вебплатформу «Всеукраїнська школа онлайн»

    11.12.2023

    11 грудня 2020 року Міністерство освіти і науки України спільно з Український інститут розвитку освіти та Міністерство цифрової трансформації України запустили вебплатформу дистанційного навчання «Всеукраїнська школа онлайн», яку створено Громадською спілкою «Освіторія», за підтримки швейцарсько-українського проєкту DECIDE, який виконується Консорціумом ГО DOCCU та PH Zurich.

    З метою покращення доступності навчального контенту для широкого загалу користувачів, в тому числі для дітей з особливими освітніми потребами, Дитячій фонд ООН (ЮНІСЕФ) долучився до організації навчань для авторів уроків та забезпечив експертний супровід з питань інклюзивності.

    За три роки існування на платформі було розміщено 83 курси, що складаються з 3590 уроків, добірки діагностичних тестів, та додаткові освітні матеріали. За цей час на платформі було зафіксовано понад три мільйони відвідувачів, а навчальні відео переглядалися понад двадцять сім мільйонів разів.

    Нещодавно платформа поповнилася 14 новими курсами: громадянська освіта 10 клас http://surl.li/oksxj , зарубіжна література 7, 8 клас, мовно-літературна галузь (у частині літератур) для 5-6 класів http://surl.li/oksxw , українська література 7 http://surl.li/oksys , і українська література 8 клас http://surl.li/okszt , соціальна і здоров’язбережувальна галузь (5-6 класи) http://surl.li/oktac та іншими. На початку нового 2024 року на ВШО з’являться нові курси — основи здоров’я 7,8,9 класи, кримськотатарська мова 5-6 клас, технології (трудове навчання) 7,8,9 клас.

    Всеукраїнська школа онлайн — це сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання з освітніми матеріалами, що пройшли ретельну експертизу та відповідають державним освітнім стандартам. ВШО забезпечує учнів коротким навчальним відео, конспектом, тестами формувального і підсумкового оцінювання, можливістю відслідковувати свій навчальний прогрес.

    Вітаємо з цим маленьким ювілеєм наших колег та партнерів, зокрема Інститут освітньої аналітики, Дитячій фонд ООН UNICEF Ukraine, ГС “Освіторія”, Міжнародний фонд “Відродження, Раду міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), SURGe Project «Супровід урядових реформ в Україні», Благодійний фонд Pi-stacja UA, Goethe-Institut Ukraine та всіх, хто долучився до створення платформи та уроків, з цією річницею!

    Вітаємо усіх користувачів ВШО, ми раді, що ви з нами!

    Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    free download udemy paid course
    download karbonn firmware
    Download WordPress Themes Free
    download udemy paid course for free