logo

Пошук

    Вебплатформа дистанційного навчання Всеукраїнська школа онлайн поповнилася новими навчальними відео

    01.12.2023

    Вебплатформа дистанційного навчання Всеукраїнська школа онлайн поповнилася новими навчальними відео до курсів «Математика НУШ 5, 6 клас», «Природнича галузь НУШ 5, 6 клас», «Українська мова НУШ 5, 6 клас», «Алгебра 7 клас».
     
    Навчальні відео створені українськими вчителями-практиками за фінансування польського благодійного фонду «Katalyst Education» Pi-stacja UA
     
    Український інститут розвитку освіти як адміністратор платформи ВШО інформує, що перші 200 відео вже на платформі! Усі відео мають вигляд коротких анімацій з цікавими ілюстраціями і персонажами.
     
    Незабаром презентуємо вам також відео для курсів «Українська мова 7 клас», «Географія 6 клас», «Хімія 7 клас», «Хімія 8 клас», «Геометрія 7 клас».
     
    У 2022 році, після повномасштабного вторгнення рф в Україну, на підтримку української освіти фондом «Katalyst Education» було створено онлайн-платформу Pi-stacja та канал на платформі YouTube. Платформа надає учням вільний доступ до якісних навчальних матеріалів українською мовою, які повністю відповідають змісту програм, створених в рамках концепції Нова українська школа.
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download WordPress Themes Free
    Download Nulled WordPress Themes
    Download Best WordPress Themes Free Download
    online free course
    download redmi firmware
    Download Nulled WordPress Themes
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=