logo

Пошук

    Круглий стіл «Англійська мова та система освіти в Україні»

    13.11.2023

    7-8 листопада у Варшаві, за підтримки Британської Ради в Україні, відбувся Круглий стіл «Англійська мова та система освіти в Україні». Метою заходу було обговорити пріоритетні потреби та можливі шляхи співпраці у сфері реформування системи освіти, зокрема у вивченні англійської мови, між основними стейкхолдерами: Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації України, British Council Ukraine . У роботі Круглого столу також взяли участь представники Українського інституту розвитку освіти, Команди підтримки реформ, Донецького та Львівського обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти.

    Обговорення шляхів співпраці відбувалося в контексті представлення основних результатів дослідження, що проводилося влітку 2023 р. за підтримки Британської Ради у відповідь на запит уряду щодо підтримки програми “Future Perfect” з розвитку англійської мови. Детальніше про результати дослідження читайте на сайті МОН bit.ly/3u3ehDK

    Хоча результати і рекомендації, зазначені у звіті, стосуються вчителів англійської, вони є повністю суголосні з потребами усіх вчителів, а саме: посилення комунікації між вчителями як всередині шкіл, так і між школами; підтримка професійного розвитку вчителів шляхом створення професійних спільнот; використання онлайн інструментів і ресурсів та підвищення цифрової спроможності вчителів.

    Download WordPress Themes Free
    Download WordPress Themes Free
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download Best WordPress Themes Free Download
    udemy course download free
    download karbonn firmware
    Free Download WordPress Themes
    download udemy paid course for free