logo

Пошук

    Про безпеку в закладах дошкільної освіти

    31.10.2023

    Одним із важливих аспектів роботи закладів дошкільної освіти  у воєнний час безперечно є безпека: від створення безпечного освітнього простору до формування конструктивної поведінки в загрозливих ситуаціях.

    Безпечний освітній простір закладу дошкільної освіти розглядається як сукупність умов, що запобігають будь яким видам небезпеки всіх учасників освітнього процесу та забезпечують захищеність від негативних впливів та створюють комфортність для життя і розвитку особистості.

    У жовтневому випуску журналу “Дошкільне виховання” (№ 10, 2023) зібрано чимало корисних матеріалів з теми безпеки на допомогу всім педагогічним працівникам дошкільної освіти. Серед них публікації «Кейс безпеки для закладів дошкільної освіти» Олени Швачової, головного спеціаліста відділу дошкільної освіти МОН України, Ольги  Косенчук, кандидата педагогічних наук, доцента, начальника відділу дошкільної освіти ДУ «Український інститут розвитку освіти» та практичні поради для педагогів «Як формувати безпечну поведінку в небезпечні часи» Оксани Гури, методиста відділу дошкільної освіти ДУ «Український інститут розвитку освіти».

    Переглянути публікацію – кейс безпеки для закладів дошкільної освіти

    Переглянути практичні поради для педагогів – як формувати безпечну поведінку в небезпечні часи

    Дбаємо про безпеку дошкільників разом!

    Premium WordPress Themes Download
    Download WordPress Themes Free
    Download WordPress Themes Free
    Download WordPress Themes
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download xiomi firmware
    Download WordPress Themes Free
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=