logo

Пошук

    Освітній форум «Дошкілля ХХІ століття: виклики, досвід, інновації»

    17.10.2023

    16 жовтня 2023 року відбувся Освітній форум «Дошкілля ХХІ століття: виклики, досвід, інновації». Під час форумум були виствітлені найгостріші питання роботи закладів дошкільної освіти в умовах війни, цікаві кейси та новітні методики у сфері дошкілля.

    Подія організована ГС «Освіторія».

    Модератор заходжу – Соломія БОЙКОВИЧ, національна експертка ECERS-3, співзасновниця мережі ЗДО «Пташеня. Дитячий простір».

    З вітальним словом до учасників звернулися Євгенія СМІРНОВА, заступник міністра освіти і науки України та Анна СИДОРУК, виконавча директорка ГС «Освіторія».

    Наталія СОФІЙ, директор УІРО, взяла участь у панельній дискусії «Виховання під час війни: стратегії відновлення українського дошкілля», де поділилась досвідом як налагодити адаптацію дітей у освітнє середовище ЗДО та внутрішньо переміщених сімей у громаду, акцентувала увагу на дієвих, вже апробованих у роботі з багатоманітним дитячими колективом методиках, зокрема таких як «Лялька персона», «Ранкове коло».

    Ірина НОВИК, начальник відділу професійного розвитку педагогічних працівників представила результати комплексного соціологічного дослідження «Демократизація дошкільної освіти України», що проводилось Європейським центром імені Вергеланда, ВФ «Крок за кроком» та громадською організацією «Дослідницьке бюро Соціологіст» у рамках Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа» за підтримки МЗС Норвегії та в партнерстві з МОН України.

    Premium WordPress Themes Download
    Download WordPress Themes Free
    Free Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    free download udemy course
    download xiomi firmware
    Premium WordPress Themes Download
    udemy paid course free download