logo

Пошук

    Український інститут розвитку освіти вітає з початком нового навчального року!

    01.09.2023

    День знань – це символ нового початку, коли всі ми відчуваємо наповнення свіжими силами та сподіваннями, готові до нових можливостей та відкриттів. Але цей навчальний рік, як і попередній, ставить перед нами серйозні виклики війни – ракетні обстріли, а відтак і повітряні тривоги, можливі відключення електроенергії.

    Однак виклики ми перетворили на можливості, адже це зробило нас сильнішими та стало ще одним кроком до омріяної перемоги. Саме завдяки цьому наша винахідливість та адаптивність підняли на новий рівень дистанційну освіту. А «Всеукраїнська школа онлайн» стала надійним помічником для учнів й вчителів та забезпечує рівний, вільний та безоплатний доступ до якісних навчальних матеріалів. 

    Знання – це шлях до перемоги, тож бажаємо вам натхнення, оптимізму, терпіння та мужності. Усі ми маємо обʼєднатися та боротися за кожну маленьку перемогу для себе,  України та нашого світлого майбутнього. Разом ми зможемо подолати найскладніші виклики й забезпечити сучасну та якісну освіту для майбутніх поколінь! 

    З найкращими побажаннями до нових звершень та перемог! 

    Free Download WordPress Themes
    Free Download WordPress Themes
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Free Download WordPress Themes
    udemy course download free
    download lenevo firmware
    Download Nulled WordPress Themes
    lynda course free download