logo

Пошук

    Здорове харчування дітей – інвестиція в майбутнє України

    10.08.2023

    Літо триває. Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров`я дітей дошкільного віку. І педагоги-дошкільники прагнуть створити для своїх вихованців максимальні умови для оздоровлення. Перш за все – це рухова активність на свіжому повітрі з використанням різноманітних оздоровчих технологій.

    Важливим залишається питання здорового харчування дітей дошкільного віку. Міністерство охорони здоров’я сповістило про завершення верифікації документації (технологічних карток) на страви та вироби, що готуватимуть дітям у закладах дошкільної освіти. Над розробленням технологічних карток працювала робоча група, до якої увійшли працівники закладів дошкільної освіти, управлінці освіти з різних регіонів країни, ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти».

    Верифікований пакет містить понад 400 карток з рецептами страв, які можна використовувати під час складання оновленого дитячого меню і не лише у садочках. Меню стане в нагоді батькам, дідусям і бабусям, які піклуються про здорове харчування дітей, хвилюються, щоб дитина не була «голодна» та була спортивна й активна.
    Актуальним залишається і питання поінформованості батьків щодо складових здорового способу життя та харчування дітей дошкільного віку.

    Запрошуємо переглянути вебінари, які охоплюють вказану тематику та інші дотичні теми:

    • «Здорове харчування – інвестиція в майбутнє», спікер начальник відділу з питань профілактики неінфекційних захворювань та обігу наркотичних засобів Департаменту громадського здоровʼя МОЗ України Скапа Тетяна (http://surl.li/jyjcu);
    • «Складові здорового способу життя дітей дошкільного віку», спікер завідувач відділу вікових особливостей здоров’я ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» Сорока Ірина (http://surl.li/jyjcu).
    Free Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download WordPress Themes Free
    free download udemy course
    download karbonn firmware
    Download Premium WordPress Themes Free
    free download udemy paid course