logo

Пошук

    Розпочато інформаційно-медійну рубрику «Запитати у Фахівця»

    31.07.2023


    31 липня розпочато інформаційно-медійну рубрику «Запитати у Фахівця».

    Про що сьогодні?

    • Які необхідно подати документи батькам для організації інклюзивного навчання?
    • Чи є на сьогоднішній день інструкції з охорони праці для працівників ЗДО різних категорій з урахуванням воєнного стану? Які зміни до посадових інструкцій та інструкцій з охорони праці слід внести?

    Інформація від Валентини Новосад та Олени Швачової – головних спеціалістів відділу дошкільної освіти Головного управління загальної середньої та дошкільної освіти директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України.

    Цікаво? Корисно? Заходьте на YouTube-канал ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» за посиланням https://bit.ly/4556brv та дізнавайтесь!

    Інформаційно-медійна рубрика реалізується в рамках проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні». Проєкт реалізує ВГО “Асоціація працівників дошкільної освіти” у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine) за інформаційної підтримки Міністерство освіти і науки України та Українського інституту розвитку освіти.

    Нагадуємо, для того, щоб своєчасно отримувати сповіщення про розміщення нового відеосюжету або відеоролику вам необхідно підписатись на YouTube-канал ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» та натиснути на дзвіночок.

    Бути в курсі всіх освітянських справ – професійно!

     

     

     

    Download Premium WordPress Themes Free
    Download Premium WordPress Themes Free
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Premium WordPress Themes Download
    free download udemy paid course
    download mobile firmware
    Download WordPress Themes
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=