logo

Пошук

    Презентація електронного застосунку «Віздом: світ емоцій»

    27.07.2023

    Педагоги, креативні та творчі! Саме для вас буде корисним та цікавим знайомство з новим безкоштовним електронним застосунком (https://bit.ly/3Yq2Lh7) “Віздом: Світ емоцій” для підтримки соціально-емоційних потреб дітей старшого дошкільного віку.

    26 липня 2023 року відповідно до листа МОН (https://bit.ly/3O9qNYP) за участі міжнародних експертів відбулась перша зустріч, під час якої Ондін Буллот, генеральний директор та засновник Better Kids, презентувала управлінсько-методичний кейс застосунку.

    Переглянути лист МОН

    До вітального слова долучилися керівник Українського інституту розвитку освіти Олександр Ворохаєв та Олена Швачова, головний спеціаліст відділу дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

    Модератор зустрічей Косенчук Ольга, кандидат педагогічних наук, доцент, начальник відділу дошкільної освіти УІРО повідомила що знайомство з застосунком буде відбуватися регулярно до 30.08.2023.

    Запрошуємо приєднуватись до Всеукраїнського заходу, знайомитись з усіма кейсами застосунку та успішно впроваджувати! Графік зустрічей та покликання на zoom зустрічі – у додатку: покликання (https://bit.ly/3Dxniqf).

    Переглянути лист МОН

    Вчимося підтримувати соціально-емоційні потреби дітей разом!

    Download Best WordPress Themes Free Download
    Free Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Download Premium WordPress Themes Free
    online free course
    download lenevo firmware
    Download Best WordPress Themes Free Download
    udemy paid course free download