logo

Пошук

    Здобутки Всеукраїнського Тижня безпеки

    11.07.2023

    Війна та її наслідки зумовили актуалізацію проблем охорони життя маленьких і дорослих громадян нашої держави. Ми впевнені, що знання педагогів та батьків, отримані в рамках Всеукраїнського Тижня безпеки, дасть змогу сформувати у дітей уміння бачити небезпеку, свідомо підходити до питання особистої безпеки, правильно діяти в небезпечних ситуаціях.

    Запрошуємо усіх ще раз переглянути корисну інформацію за посиланнями:

    • День перший «Організація безпечного освітнього простору в закладах дошкільної освіти та обладнання укриттів» https://bit.ly/43jELgl
    • День другий «Підтримка дитини в умовах повітряної тривоги чи інших небезпечних ситуацій» https://bit.ly/3PPAm1C
    • День третій «Законодавче підґрунтя для організації роботи з питань охорони праці, цивільного захисту» https://bit.ly/46KctyC
    • День четвертий «Тиждень безпеки» https://bit.ly/44eACvf

    Модератор всіх проведених заходів Ольга Коменчук, кандидат педагогічних наук, доцент, начальник відділу дошкільної освіти Українського інституту розвитку освіти підкреслила, що всі заходи Тижня безпеки були розраховані на освітянську та батьківську аудиторію, яка охопила понад 12 тисяч учасників. Географія учасників перетнула кордони України! Адже, одним із головних проблем сьогодення – інформування, підтримка та збереження здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

    Нагадаємо, що Тиждень безпеки був проведений з 03 по 10 липня 2023 року в рамках проєкту, який реалізується ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ (UNICEF Ukraine) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни, за підтримки Міністерство освіти і науки України та Українського інституту розвитку освіти відповідно до листа МОН від 30.06.2023 № 4/2261-23 «Про проведення Всеукраїнського тижня безпеки» (https://bit.ly/3NAxTW4).

    Download Nulled WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Download WordPress Themes
    Download Premium WordPress Themes Free
    lynda course free download
    download huawei firmware
    Download Best WordPress Themes Free Download
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=