logo

Пошук

    Національна подія EdCamp-ВОЛЯ 2023 💛🇺🇦

    04.07.2023

    Відбувся масштабний освітній захід – національний EdCamp ВОЛЯ-2023 «Передпереможна сила для післяпереможних планів», в рамках якого відбулося обговорення докорінних змін в освіті.

    EdCamp ВОЛЯ-2023 – освітянська подія для вільних, яка проходила у змішаному форматі і складалася з двох компонентів: СЕНсації у форматі (не)конференції та «п’ятихвилинної конференції».

    Український інститут розвитку освіти в особі Олександра Ворохаєва став партнером Міністерства освіти і науки України, Комітету Освіти в реалізації проєкту “Повір”, що пропонує новітній механізм для подолання і надолуження освітніх втрат і розривів за підтримки громадських організацій.

    Під час заходу учасники обговорювали важливість запровадження соціально-емоційного та етичного навчання (СЕЕН) для дітей. Академічна успішність є безумовно важливою, утім вона не є гарантом потужного старту в професійному житті. Натомість розвинені м’які навички відіграють у цьому надважливу роль.

    У презентації та панельних дискусіях взяли участь Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, голова комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, заступник голови Комітету ВРУ з питань освіти, науки і інновацій Сергій Колебошин, керівник УІРО Олександр Ворохаєв та перший заступник директора УІРО Оксана Савицька, голова Державної служби якості освіти Руслан Гурак, голова ради EdCamp Ukraine Олександр Елькін; директор з питань освіти та навичок ОЕСР Андреас Шляйхер, Міністерка освіти та науки України (2016-2019), проректорка Київського університету імені Бориса Грінченка, амбасадорка програми СЕЕН та ДоСЕН в Україні Лілія Гриневич, секретар Правління Міжнародного Фонду «Відродження» Григорій Баран, заступник директорки Команди підтримки реформ із питань Нової української школи Роман Шиян, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя та інші.

    ВОЛЯ є для нас високою цінністю, адже Україна — країна вільних людей, водночас ми маємо надзвичайну волю до перемоги і кращого майбуття для нашої країни. Кожен і кожна з нас вкладає багато зусиль для наближення перемоги. Це робить і освітянство, працюючи в надзвичайно складних умовах, навчаючи у воєнний час дітей, які стануть тим новим поколінням, яке буде продовжувати розбудову нашої країни.

    Більше про концепцію цієї (не)конференції – на сторінці https://edcamp.ua/edcampvolia2023

    Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download Premium WordPress Themes Free
    Download Best WordPress Themes Free Download
    online free course
    download lava firmware
    Download Premium WordPress Themes Free
    free download udemy paid course