logo

Пошук

    Національна подія EdCamp-ВОЛЯ 2023 💛🇺🇦

    04.07.2023

    Відбувся масштабний освітній захід – національний EdCamp ВОЛЯ-2023 «Передпереможна сила для післяпереможних планів», в рамках якого відбулося обговорення докорінних змін в освіті.

    EdCamp ВОЛЯ-2023 – освітянська подія для вільних, яка проходила у змішаному форматі і складалася з двох компонентів: СЕНсації у форматі (не)конференції та «п’ятихвилинної конференції».

    Український інститут розвитку освіти в особі Олександра Ворохаєва став партнером Міністерства освіти і науки України, Комітету Освіти в реалізації проєкту “Повір”, що пропонує новітній механізм для подолання і надолуження освітніх втрат і розривів за підтримки громадських організацій.

    Під час заходу учасники обговорювали важливість запровадження соціально-емоційного та етичного навчання (СЕЕН) для дітей. Академічна успішність є безумовно важливою, утім вона не є гарантом потужного старту в професійному житті. Натомість розвинені м’які навички відіграють у цьому надважливу роль.

    У презентації та панельних дискусіях взяли участь Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, голова комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, заступник голови Комітету ВРУ з питань освіти, науки і інновацій Сергій Колебошин, керівник УІРО Олександр Ворохаєв та перший заступник директора УІРО Оксана Савицька, голова Державної служби якості освіти Руслан Гурак, голова ради EdCamp Ukraine Олександр Елькін; директор з питань освіти та навичок ОЕСР Андреас Шляйхер, Міністерка освіти та науки України (2016-2019), проректорка Київського університету імені Бориса Грінченка, амбасадорка програми СЕЕН та ДоСЕН в Україні Лілія Гриневич, секретар Правління Міжнародного Фонду «Відродження» Григорій Баран, заступник директорки Команди підтримки реформ із питань Нової української школи Роман Шиян, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя та інші.

    ВОЛЯ є для нас високою цінністю, адже Україна — країна вільних людей, водночас ми маємо надзвичайну волю до перемоги і кращого майбуття для нашої країни. Кожен і кожна з нас вкладає багато зусиль для наближення перемоги. Це робить і освітянство, працюючи в надзвичайно складних умовах, навчаючи у воєнний час дітей, які стануть тим новим поколінням, яке буде продовжувати розбудову нашої країни.

    Більше про концепцію цієї (не)конференції – на сторінці https://edcamp.ua/edcampvolia2023

    Free Download WordPress Themes
    Premium WordPress Themes Download
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download Premium WordPress Themes Free
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download micromax firmware
    Download WordPress Themes
    udemy free download