logo

Пошук

    ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

    25.08.2021

    25 серпня 2021 року на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського відбулась інструктивно-методична нарада для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «Пріоритетні напрями роботи дошкільної освіти на 2021/2022 навчальний рік: методичний аспект».

    Модератор заходу: МОРГУН І.В., методист відділу дошкільної, початкової та спеціальної освіти ПОІППО.

    У перебігу наради О.Г. КОСЕНЧУК, к.п.н., доц., начальник відділу дошкільної та початкової освіти виступила з доповіддю: «ЕСЕRS-3: оцінюємо якість освітнього процесу закладів дошкільної освіти по-новому».

    Спікер акцентувала увагу присутніх на особливостях оцінювання освітнього процесу у закладах дошкільної освіти за міжнародною методикою ЕСЕRS-3. Розкрила переваги використання ЕСЕRS-3 для дітей дошкільного віку та педагогів.

    Друга частина виступу була присвячена імплементації оновленого Базового компонента дошкільної освіти (2021), зокрема анонсовано випуск навчально-методичного посібника «Сутність і зміст Державного стандарту дошкільної освіти», у якому подано практичні матеріали щодо впровадження змістово-методичного, технологічного забезпечення організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти з урахуванням вимог оновленого Державного стандарту дошкільної освіти. Видання містить теоретичні матеріали, практичний кейс, методичну скарбничку, тести для самоперевірки, глосарій та список рекомендованих джерел для самоосвіти.

    Окрім того, під час інструктивно-методичної наради піднімалися питання щодо діяльності Центрів професійного розвитку педагогічних працівників Полтавської області, особливості діяльності закладів дошкільної освіти у 2021/2022 навчальному році та ін.

    За результатами інструктивно-методичної наради для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти визначено такі основні пріоритетні напрями роботи дошкільної освіти на 2021/2022 навчальний рік:

    • впровадження в освітній процес оновленого Державного стандарту дошкільної освіти;
    • забезпечення якості освітнього процесу у закладах дошкільної освіти;
    • реалізація принципів наступності і перспективності дошкільної і початкової освіти.

    Щиро дякуємо організаторам та учасникам за активну участь в обговоренні актуальних питань розвитку дошкільної освіти в Україні!

    Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    Download Nulled WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    download udemy paid course for free
    download karbonn firmware
    Download WordPress Themes Free
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=