logo

Пошук

    Методичний посібник до онлайн-курсу “Цифровий учитель”

    15.10.2024

    У жовтні 2023 року на платформі «EdEra» вийшов онлайн-курс “Цифровий учитель. Курс розроблений для підтримки педагогів, які впроваджують інформаційні технології та стратегії аби ефективніше реагувати на потреби та виклики в умовах кризи. До курсу вже долучилися більше 64 тисяч освітян, 25 тисяч з них отримали сертифікати про завершення курсу.

    Курс «Цифровий учитель» містить відеолекції від фахівців із цифрової освіти, а також низку активностей і завдань, що дають можливість педагогам сфокусуватися на практичних завданнях та інтерактивних вправах.

    Розробники не зупинились на курсі, а вирішили  методично доповнити та розширити межі його використання через посібник «Цифровий учитель: путівник для професійного зростання» (укладачі: Ю. Ковальчук, І. Круть, О. Федоренко).

    Пропонований посібник містить вправи, додаткову інформацію, практичні кейси, зауваги до можливих викликів під час викладання тем щодо цифрових інструментів у навчанні, універсального дизайну в освітньому середовищі та соціально-емоційного навчання. Буде корисний викладачам інститутів післядипломної педагогічної освіти та інших суб’єктів підвищення кваліфікації, які хотіли б включати матеріали курсу «Цифровий учитель» до програм підвищення кваліфікації.

    Публікацію посібника здійснено ЮНЕСКО за підтримки гранту Google.org.

    Завантажити посібник за покликанням https://bit.ly/3U6lBbW

    Увага! Якщо ви пройшли курс “Цифровий учитель” та ознайомилися з матеріалами публікації “Цифровий учитель: путівник для професійного зростання” – будемо вдячні за ваш зворотний зв’язок через анкету.  Анкета займе  5-7 хвилин, але буде корисно для вивчення вашого запиту.

    Free Download WordPress Themes
    Download Premium WordPress Themes Free
    Download WordPress Themes Free
    Download WordPress Themes
    udemy free download
    download lava firmware
    Download Nulled WordPress Themes
    free download udemy course