logo

Пошук

    Успішний розвиток кримськотатарського народу в межах України

    25.09.2024

    На вебплатформі дистанційного навчання “Всеукраїнська школа онлайн” з’явився курс кримськотатарської мови та літератури для учнів 5 і 6 класів. За підтримки Міністерства освіти і науки України, Українського інституту розвитку освіти спільно та ЮНІСЕФ курс розроблений  ГС “Освіторія” з викладачами й носіями кримськотатарської мови. 

    19 вересня відбулася презентація курсу. На захід завітали почесні гості – Рефат ЧУБАРОВ, Голова меджлісу кримськотатарського народу, Таміла ТАШЕВА, Постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим, викладачі кримськотатарської мови кафедри тюркології КНУ імені Т. Г. Шевченка, розробники курсу. 

    Заступник Міністра освіти і науки України Дмитро ЗАВГОРОДНІЙ відзначив, що курс було розроблено на виконання Стратегії розвитку кримськотатарської мови на 2022-2032 роки.

    Ірина КРУТЬ, начальниця відділу змісту освіти Державної установи «Український інститут розвитку освіти» наголосила на важливості підтримки подальшого розроблення уроків як для початкової, так і базової та профільної освіти задля збереження національної ідентичності кримськотатарського народу.

    Реєструйтесь на курсі, вивчайте кримськотатарську мову, традиції, звичаї та літературу кримських татар

    Download WordPress Themes Free
    Free Download WordPress Themes
    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download WordPress Themes Free
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download redmi firmware
    Premium WordPress Themes Download
    udemy free download