logo

Пошук

    З Україною в серці!

    25.08.2022

    Сьогодні незвичайний день в нашому житті, житті кожного українця – День народження нашої рідної Батьківщини, День нашої Незалежності!

    Саме в цей день Всеукраїнський онлайн марафон «Реалізація змісту Державного стандарту дошкільної освіти в парціальних програмах» від Міністерства освіти і науки України (далі– МОН), Державної установи «Український інститут розвитку освіти» (далі – УІРО), спільно з видавництвом «Ранок», дарує для всіх педагогів дошкілля нову парціальну програму «Моя країна – Україна».

    До вітального слова з нагоди Дня Незалежності та презентації нової програми доєдналися

    • Світлана Нерянова, начальник відділу дошкільної освіти МОН;
    • Юрій Демедюк, директор державної установи «Український інститут розвитку освіти».
      Презентація програми «Моя країна Україна» пройшла в теплій та затишній атмосфері «круглого столу», адже за ним зібралися не просто автори програми, а справжні професіонали, експерти дошкілля:
    • Наталія Гавриш, доктор педагогічних наук, професор;
    • Тамара Піроженко, доктор психологічних наук, професор, завідувач лабораторії психології дошкільника інституту психології ім. Г.С. Костюка Національної академії  педагогічних наук України, член-кореспондент НАПН України;
    • Ольга Косенчук, кандидат педагогічних наук, доцент, начальник відділу дошкільної та початкової освіти УІРО.

    Автори програми познайомили слухачів перш за все з першочерговими наскрізними смислами патріотичного виховання; проаналізували як простежується в програмі соціально-громадянська компетентність у Державному стандарті дошкільної освіти; структурою та вимогами освітньо-виховних завдань.

    До комплекту парціальної програми входять хрестоматія «Моя країна – Україна» та робочі зошити для дітей старшого дошкільників віку.

    Також було презентовано 2 посібники з комплексними та парціальними програмами, які стануть у нагоді як педагогічним колективам закладів дошкільної освіти, обласних інститутів післядипломної педагогічного освіти, так і викладачам закладів вищої освіти, під час підготовки майбутніх педагогів.

    Переглянути зустріч можна на Youtube каналі за покликанням та з офіційної FB-сторінки УІРО.

    Переглянути трансляцію

    За підсумками тестування всі учасники отримають електроні сертифікати.

    Звертаємо вашу увагу, щодо питань отримання/не отримання сертифікатів потрібно писати на пошту видавництва Ранок e-ranok@ukr.net

    Чекаємо на ваші відгуки та пропозиції у реєстраційній формі або на електронну пошту: maya.sushkova@ranok.com.ua

    Техпідтримка заходів: e-ranok@ukr.net.

    Бажаємо кожному українцеві творчої наснаги, сили та енергії, щоб виборювати волю на своєму місці, за своїм покликанням та призначенням, на своєму фронті!

    І в серці кожного хай завжди горить теплий вогонь любові до рідної України! Пишаємось, що ми – Українці! Слава Україні! Миру бути!

    Free Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes Free
    Free Download WordPress Themes
    Download WordPress Themes
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download lenevo firmware
    Download Best WordPress Themes Free Download
    free download udemy course