logo

Пошук

    Нове поповнення на освітній платформі Learning passport: вивчаємо англійську в 5 класі разом зі «Stories»

    25.01.2022

    Підручник «Stories» створено за модельною навчальною програмою «Іноземна мова 5-9 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори Редько В. Г., Шаленко О. П., Сотникова С. І., Коваленко О. Я., Коропецька І. Б. та ін.). Підручник має Гриф МОН «Схвалено для використання в освітньому процесі» (рішення експертної комісії з іноземних мов, протокол від 25 серпня № 5, зареєстровано в Каталозі надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам за № 3.0394- 2021).

    Підручник «Stories»

    Уроки для «Stories» розроблені за концепцією «перевернутий урок». Обравши «Stories» для свого 5-го класу, кожен вчитель зможе спробувати працювати у гібридному форматі – онлайн вдома та офлайн у класі. Навчання відбувається таким чином, що учні виконують самостійно підготовку до заняття онлайн (Self-Study), а в класі на основі отриманих знань вже мають змогу відпрацьовувати навички. Відмінність Self-Study від традиційного домашнього завдання – це те, що метою його є не узагальнення та повторення матеріалу після уроку, а ознайомлення та запам’ятовування нового матеріалу.

    Двокомпонентний підручник є унікальним продуктом, який вже пілотується в 5-х класах НУШ. Завдяки ньому освітяни та учні будуть навчатися так, як це диктують нам тренди: учні зможуть виконувати завдання за допомогою своїх гаджетів, на платформі буде видимий прогрес та успішність; вчителям не потрібно буде перевіряти паперові зошити, адже система робитиме це за них; усі тести будуть доступні онлайн, які за бажанням вчитель зможе роздрукувати. Підручники передбачають інтерактивні форми роботи: індивідуальні, парні, групові. Кожен урок добре розпланований та містить аудіо та відеоматеріали. На платформі передбачено 12 інструментів, за допомогою яких можна отримати щонайменше 20 видів активностей: робота з текстами, відео та аудіоматеріалами, різноманітні види вправ для знайомства та закріплення матеріалу, флеш-картки, ігри. Доступ до онлайн-платформи надається через сервіс Booyya.

    Більше на сайті Learning passport

    Download Best WordPress Themes Free Download
    Download Nulled WordPress Themes
    Free Download WordPress Themes
    Download Premium WordPress Themes Free
    ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
    download intex firmware
    Download WordPress Themes
    udemy free download