logo

Пошук

    Національний освітній форум «Нова українська школа 2020/2021: синергія, інтеграція, менеджмент»

    01.12.2021

    30 листопада 2021 року відбувся Національний освітній форум директорів департаментів освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, керівників департаментів (управлінь) освіти міст – обласних центрів, керівників закладів післядипломної педагогічної освіти «Нова українська школа 2020/2021: синергія, інтеграція, менеджмент». Зосередившись на практиці упровадження Нової української школи та реалізації нагальних змін в умовах цифровізації та викликів пандемії COVID, Український інститут розвитку освіти представив інноваційні ресурси для онлайнового та змішаного навчання учнів й професійного розвитку педагогів.

    Під час доповіді директор УІРО Вадим Карандій представив вебплатформу дистанційного навчання «Всеукраїнська школа онлайн» (ВШО), що на сьогодні містить курси для 5-11 класів, й освітню платформу Learning Passport, створеної за підтримки ЮНІСЕФ, яка є корисним та цікавим онлайн ресурсом для формальної і неформальної освіти.

    Оксана Федоренко, начальниця сектору професійного розвитку педагогічних працівників УІРО, презентувала онлайн платформу «МКФ для інклюзивної освіти», яка є потужним інструментом для професійного зростання вчительства та інтегрування «Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я» в систему освіти.

    До вашої уваги фрагмент виступів Вадима Карандія та Оксани Федоренко на освітньому форумі «Нова українська школа 2020/2021: синергія, інтеграція, менеджмент»

    Download WordPress Themes
    Download Premium WordPress Themes Free
    Download Premium WordPress Themes Free
    Download Nulled WordPress Themes
    free download udemy course
    download micromax firmware
    Download Best WordPress Themes Free Download
    online free course